PÁLENÍ ČARODĚJNIC

13.5.2022 až 30.6.2022

PÁLENÍ ČARODĚNIC NA MYSLIVECKÉ CHATĚ V ŽAMBERKU

Cesta pro rodinu po nucené dvouleté pauze uspořádala tradiční a oblíbenou akci pro rodiny s dětmi Pálení čarodějnic. Čarodějnickým odpolednem nás letos provázeli piráti.

Akci navštívilo přes 300 návštěvníků a počasí nám letos opravdu přálo.

Pro děti bylo připraveno osm stanovišť, kde plnily různé disciplíny. Nejoblíbenější aktivitou bylo pro větší děti střelba z kanónu a pro menší lovení pirátskou rukou a přechod řeky plné žraloků. Všechny děti byly zdatnými piráty a vše zvládly s přehledem.

Skvělým zpestřením odpoledne byla nejen pro děti, ale i pro dospělé ukázka živých zvířat jako např. chameleon, hadi, leguán, jezevec, africká krysa, želva, králíčci. Návštěvníci tak měli jedinečnou možnost poznat, jak žijí, pohladit si je a prohlédnout si tato krásná zvířata pěkně blízka. Děti se rády k tomuto stanovišti vracely.

V podvečer byla vyhlášena, již tradičně, nejatraktivnější malá i velká čarodějnice. Porota měla napilno, a nakonec ocenila všechny účastníky v maskách.
Své taneční vystoupení předvedla skupina Babylenky a k poslechu a tanci skvěle zahrála kapela Drums & Guitars.

Akci podpořilo město Žamberk a Pardubický kraj. Velké díky patří také sponzorům, kterými byli Masoeko s.r.o., Teddies s.r.o., a GAF s.r.o.

Do akce se zapojilo 50 dobrovolníků.

„Děkujeme všem dárcům a dobrovolníkům, kteří nám pomohli tuto akci zorganizovat a podpořili tak naši činnost. Naším záměrem je vytvořit prostor pro trávení volného času celým rodinám. Jsme rádi, že na akci dorazili i prarodiče s vnoučaty. Těšíme se opět na příští rok.,“ říká Dana Hubálková, ředitelka organizace.

za Cestu pro rodinu, z.ú.
Lucie Malá
komunikace s veřejností

čarodějnice 2022 (27)
čarodějnice 2022 (28)
čarodějnice 2022 (46)
čarodějnice 2022 (55)
PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník