Projekt „KLUB BEZ KLÍČE – skvělé místo pro volný čas“ – BURZA FILANTROPIE 2015

18.11.2015

První týden v říjnu 2015 se v Ústí nad Orlicí konal již pátý ročník Burzy filantropie, pořádaný Koalicí nevládek Pardubicka za podpory Pardubického kraje a Krajské hospodářské komory, na kterém se podařilo neziskovkám získat dary v celkové hodnotě 349 500 Kč.

 

V letošním roce jsme zde vystoupili s projektem „KLUB BEZ KLÍČE – skvělé místo pro volný čas“. Jeho cílem je podpořit aktivitu dětí/teenagerů ve věku 8 – 18 let, kteří hledají vhodný způsob trávení svého volného času a vybavit pro ně zahradu a volnočasový klub v Centru pro rodinu jednoduchými přírodními herními prvky a pohybovými vzdělávacími hrami.

 

Rádi bychom vybavili zahradu u Centra pro rodinu i pro děti staršího věku, které navštěvují Klub bez klíče. Chystáme se tedy zakoupit jednoduché víceúčelové přírodní prvky – dřevěné lavice a špalky více velikostí, které rozmístěním po zahradě vytvoří systém prvků sloužících ke hře. Ze získaných finančních prostředků chceme dále nakoupit pohybové hry pro teenagery (badminton, ringo kroužky, kroket atd.), rozšířit nabídku vzdělávacích, logických a deskových her v klubu a pořídit nové židle, pálky a míčky k ping-pongu a nová tága ke kulečníku.

 

Z Burzy filantropie jsme si v tomto roce odvezli šeky v celkové hodnotě 50 000 Kč. Náš projekt podpořili donátoři:

 

Konzum – Jsme tu doma

IVECO BUS,

Pardubický kraj

Město Ústí nad Orlicí

 

Velmi si této podpory vážíme a všem donátorům DĚKUJEME!

Burza filantropie 2015
BF 2015
BF 1 2015
PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník