SPOLU PRO MATEŘSKÁ CENTRA – pomáhat se dá i bez peněz

 

Naše centrum už téměř 20 let pořádá pravidelné i příležitostné akce pro rodiny s dětmi. Naše programy navštěvuje na 400 rodin ročně. Jelikož rodinná centra v České republice nemají žádnou automatickou finanční podporu ze strany státu, stále narážíme na finanční mantinely. 

Uvědomujeme si, že finanční pomoc někdy není v možnostech lidí anebo firem v našem okolí, přesto však má mnoho lidí chuť přispět darem, materiálem. V projektu Spolu pro mateřská centra jsme sepsali svoje nejnutnější materiální potřeby, bez nichž se neobjedeme anebo je potřebujeme k rozvoji a zkvalitnění naší práce. Všechny najdete na internetové stránce http://www.spolupromc.cz/pardubicky-kraj/rodinne-centrum-pohoda/.

Lze věnovat VĚC, MATERIÁL NEBO SLUŽBU, kterou naše centrum potřebuje.

O každém přispění se ostatní dozvědí na internetové stránce i na stránkách celostátního projektu Spolu pro MC www.spolupromc.cz a samozřejmě i na stránkách našeho centra.  Děkujeme za každou, byť drobnou pomoc. Pokud se do projektu zapojíte, nejenže prospějete chodu centra, ale uděláte také radost všem, kteří ho navštěvují.


DĚKUJEME SPOLEČNOSTI ROSSMANN za věnované hygienické potřeby, které již v našem Rodinném centru Pohoda používáme.


DĚKUJEME PANÍ LUCIE VÁVROVÉ ZA DARY PRO NAŠE CENTRUM: výtisky časopisu Maminka a Betynka a 1 balení BIO kávy, voskovky, papíry na kreslení, euro obaly a výtvarný materiál, tácky na občerstvení, vlnu.


DĚKUJEME Sdružení ŠANGRI-LLA, o.s. z Vamberka za dar pro naše centrum - hračky pro děti ve věku 0-3 roky.


DĚKUJEME paní Evě Stejskalové za dar pro naše centrum - barevné papíry, sešity a vystřihovánky pro děti.


DĚKUJEME paní Svatavě Mikyskové - Květena Žamberk za dar pro naše centrum - 80l zahradní zeminy a travní semínka, který pomůže při realizaci vyvýšených bylinkových záhonků.

banner

Zpět
PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník