Projekt S NÁMI SE NENUDÍTE - Pardubický kraj

Cílem projektu je zkvalitnit a rozšířit podmínky pro smysluplné využití volného času dětí a mládeže během školního roku, ale i o letních prázdninách.

 

Projekt "S NÁMI SE NENUDÍTE" nabízí dětem a mládeži PRÁZDNINOVOU DRUŽINU a VÝTVARNOU PRÁZDNINOVOU DRUŽINU formou příměstských táborů a celoroční rozvojové volnočasové aktivity - DĚDEČKOVA DÍLNA, KLUB VAŘENÍ, VÝTVARNÉ A POHYBOVÉ WORKSHOPY.

 

Dále v rámci projektu pořádáme TŘI VELKÉ AKCE pro veřejnost na různých místech v Žamberku. Akce jsou určeny zejména pro děti a jejich rodiče či prarodiče (celé rodiny) a jsou plné soutěží a zábavy. V letošním roce se jedná o PÁLENÍ ČARODĚJNIC, VÍTÁNÍ PRÁZDNIN/LÉTA, DRAKIÁDU.

 

Celoroční aktivity projektu podporují vytváření příležitostí pro smysluplné a aktivní trávení volného času dětí a mládeže vycházející z jejich potřeb a nabízí různé možnosti zapojení i v době školních prázdnin. V rámci projektu chceme vytvářet příznivé a udržitelné podmínky pro děti a mládež ze Žamberka a okolních obcí v zájmovém a neformálním vzdělávání.

 

Dotace na projekt je poskytnuta z rozpočtových prostředků Pardubického kraje v roce 2017 - z dotačního programu "Podpora v oblasti sportu a volnočasových aktivit".

PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník