DÍKY VÁM MŮŽEME...

 

 

Vaše pravidelné dary podporují aktivity naší organizace dlouhodobě a tato Vaše podpora je významnou pomocí pro naší činnost.

 

 


 

Vánoční besídka v Azylovém domě

Děti z Azylového domu chtěly udělat radost maminkám a tak připravily vánoční besídku na které měly několik představení v kostýmech.

A my jsme chtěli udělat radost dětem a tak jsme pro ně připravili vánoční stromeček a díky firmě Teddies s.r.o. pod ním každé dítě našlo dárek.

 

     

 


Vánoční kamión Šmídl

 Za dětmi do Azylového domu přijel 11.12.2018 vánoční kamión firmy Šmídl s.r.o., ve kterém dětem skřítkové přivezli vánoční dárky.

 

     

 


Zavařujeme a nakládáme v Domě na půl cesty

Není nad to, když si můžete to, co jste sami vypěstovali, naložit, zavařit a následně si na tom pochutnat. Toto jsou jedny z aktivit, které s našimi klienty v Domě na půl cesty děláme a které nás moc těší! Zároveň  klienti můžou pak nově získané dovednosti využít ve své vlastní domácnosti. Díky projektu "Co se naučíme, to nám nikdo nevezme" s kterým jsme uspěli na Burze filantropie nás podpořili - Konzum obchodní družstvo, Město Letohrad, Pardubický kraj, Město Žamberk, Iveco bus, Medesa. Z darovaných peněz jsme mohli nakoupit kuchyňské vybavení, postavit na zahrádce skleník, bylinkovou spirálu a záhon na dýně.

 

     

 


Do Domu na půl cesty přibyla nová lednice

Manželé Krejsovi darovali Domu na půl cesty lednice a lůžkoviny na pokoje uživatelů. Děkujeme jim také za zimní obuv, která našla okamžité využití.

Podobné materiální dary umožní mladým lidem například ušetřit na kauci na následné bydlení, protože nemusí řešit aktuální náklady na spotřební zboží, např. na oblečení.

 


Nové sportovní vybavení od studentů gymnázia

V květnu 2014 jsme se účastnili Selájamu Letohradského soukromého gymnázia, výtěžek z této dobročinné akce 4 107 Kč věnovali studenti na sportovní vybavení pro uživatele Domu na půl cesty. Díky této sbírce mohou uživatelé využívat dvě jednoruční a jednu dvouruční činku, posilovací kolečko, podložky, bradla na kliky, TRX a hrazdu.

 

Cvičení pomáhá mladým lidem se odreagovat a zapomenout na starosti a i nepříjemné zážitky z minulosti. Děkujeme.

 


Pohodlí ve společenské místnosti

Za další finanční dar od paní Marie Souradové jsme mohli vylepšit i sezení v interiéru Domu na půl cesty. Koupili jsme si pohodlnou sedačku do společné místnosti. Děkujeme.

 


Posezení na zahradě Domu na půl cesty

Paní Marie Souradová věnovala Domu na půl cesty v Žamberku finanční obnos 10 tisíc korun, díky kterému nyní můžeme pohodlněji trávit čas na naší zahradě v Domu na půl cesty. Zakoupili jsme nový stůl a křesla do altánu, a nyní si nás může užívat čerstvého vzduchu co nejvíce, což působí blahodárně na psychiku. Děkujeme.

                    


 

 


Zpět
PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník