FUNKČNÍ MAPA DĚTSKÉHO CHODIDLA

4.8.2021 až 6.8.2021

NEPŘEHLÉDNĚTE, že objednávat se musíte přímo u lektorky Adély :).

 

A JE TO TADY!
Srdečně Vás, maminky i tatínkové, zveme na tyto výjimečné srpnové workshopy, na které se už sami moc těšíme. Tohle téma nás láká už dlouho a jsme moc rádi, že se nám podařilo domluvit je právě u nás. Kapacita je omezena/malé skupinky, ale pokud bude velký zájem, tak ještě přidáme termíny ...

Je léto a vy možná právě přemýšlíte o koupi nové obuvi pro děti, nebo minimálně koncem prázdnin budete zase hledat vhodnou obuv pro vaše děti do školy. Je vám jedno co nosí na nohou, nebo kromě barvy a materiálu řešíte i jiné věci, které by obuv měla splňovat a máte v tom stále trochu zmatek?
Pokud vás zajímá, čeho byste se měli vyvarovat a čeho se u vybírání obuvI opravdu držet, bude tento workshop právě pro vás.
Bude ale také pro ty, kteří řeší nějaké problémy s chodidly svých dětí, byly jim diagnostikovány například ploché nohy, nebo vaše dítě při chůzi vtáčí špičky nebo se jim vbočují palečky a vy si říkáte, co je ještě přirozené a co byste měli začít řešit.
Tento workshop bude i pro děti, které již mají diagnózu, ale vám se nechce to nechat pouze na speciálních vložkách.
Můžete přijít i vy, kteří nevíte proč se to vlastě všechno okolo bot tak řeší.

 


Dokumenty ke stažení:
PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník